Hangostérkép.hu

SZTE EGYETEMI KÖNYVTÁR HANGOSTÉRKÉPE

 

4. EMELET

Az első lépcsőházból érkezve: előttünk, az aula felől korlát, jobbról fal, balról átjárás a folyosóra, illetve a látványlifthez.

Jobb oldal

Lépcsőn felérve balra 90 fokot fordulunk, majd elhagyjuk a lépcsőházat.
Jobbra 90 fokot fordulunk. Előttünk az aulán átívelő függőhíd, amely beletorkollik a Természettudományi Szakolvasói tér ajtajába. Átkelünk a hídon. Alacsony korlátsor mindkét oldalon.
A 4. emeleti olvasói tér az alatta lévő emelet galériája. Keskenyebb és rövidebb az alatta lévő szintnél, de tágasabb mint a 2. emelet jobb oldala.
A 3. emelettel két csigalépcső teremt közvetlen kapcsolatot.
Ezen a szinten közvetlenül belépés után is van közlekedő folyosó, illetve a többi szakolvasói térhez hasonlóan a polcsorok mögött is fut egy.
Az elülső közlekedőt jobbról kétszemélyes asztalok, balról pedig polcsorok határolják.
Belépve a helyiségbe, tovább előre a polcsorok mellett. Mögöttük vezet a hátsó közlekedő folyosó jobbra is, balra is. Itt jobbra 90 fokos fordulat után tovább az emelet végéig. Előttünk van az Információs pult. A hosszabb, bal oldali épületrész végében Oktatói Kutatóhely. A Kutatóhely előtt balra 90 fokot fordulva a hátsó függőhídhoz vezető ajtó található.

Bal oldal

Lépcsőn felérve balra 90 fokot fordulunk, majd elhagyjuk a lépcsőházat. Balra 90 fokot fordulunk. A látványlift előtt, balra egy mellékág nyílik. A jobb partján haladva először a 4. számú lifthez érkezünk. Tovább. Egy raktárhelyiség ajtaja, majd az akadálymentes WC következik.
A mellékág bal partján haladva egy beugró túlsó oldali fala mentén sorrendben a következő helyiségek találhatóak: női WC, mosdókagyló, férfi WC.