FŐVÁROSI SZÍNHÁZAKHOZ VEZETŐ ÚTVONALAK

 

MADÁCH SZÍNHÁZ

V4,6 - Madách Színház

Margit híd felől érkezve balra 90 fokot, Petőfi híd felől érkezve jobbra 90 fokot fordulunk, miután leléptünk a villamos járdaszigetére. Tovább egyenesen, mindaddig amíg be nem lejt a járdasziget talaja.
Átkelés az Erzsébet körúton. Fellépés után rögtön balra fordulva megkeressük a Wesselényi utca sarkán a gyalogátkelőhely magas járdaszegélyét. Átkelünk. Le- és fellépéskor korlátsor jelenthet akadályt. Tovább egyenesen. A járda felületének változása jelzi, hogy mikor érkezünk a színház portáljának közelébe. A járda itt nagytáblás mozaiklapokból áll. A felületváltáskor behúzódunk a falhoz. Padkát keresünk jobbról. Fellépünk rá. Mögötte található a színház bejárati ajtaja.

Madách Színház - V4,6

A színházból kilépve, az Erzsébet körúton balra fordulunk 90 fokot.
Tovább egyenesen. A Wesselényi utca sarkához érve megkeressük a magas járdaszegélyt. Átkelünk. Le- és fellépéskor korlátsor jelenthet akadályt. Fellépés után rögtön jobbra 90 fokot fordulva kihúzódunk a körúti gyalogátkelőhely alacsony járdaszegélyéhez. Átkelünk a villamos járdaszigetére. Le- és fellépéskor korlátok. A tőlünk balra elnyúló járdaszigethez a Margit híd felé tartó villamos áll be.
Amennyiben a Petőfi híd felé kívánunk utazni, az átkelést követően menjünk tovább egyenesen, át a lámpás villamospályán is. A tőlünk jobbra elnyúló járdasziget mellé áll be a villamos.