Látó-tér alapítvány

 

Adója 1%-át ajánlja fel szervezetünk számára!

 

Akadálymentes honlap

Valid XHTML 1.0. Transitional

 

© 1996-2012
Látó-tér Alapítvány

Térkép látássérülteknek

A kommunikációs akadálymentesítés egyik leghatékonyabb, de mindenképpen a legdiszkrétebb és legolcsóbb módja az épületek, útvonalak hangos-térképpel történő "felszerelése".

Honlapunkról megismerheti a nyugati országokban már jól bevált, népszerű, általunk honosított hangos-térképezési eljárást, ill. megtekintheti, meghallgathatja a már elkészült munkáinkat is.

Mire jó a hangos-térkép?

Szervezetünk olyan segédeszközt tud adni a fehér bottal közlekedő látássérültek kezébe, amelynek segítségével bármely középületen, bevásárló-központon belül, ill. bármely közforgalmú helyen könnyedén eligazodhatnak, ill. eljuthatnak oda is, ahová a látó emberek minden előkészület nélkül eltalálnának.

A térképek segítségével - ahogyan azt a szakértői és felhasználói vélemények is tükrözik -, a rászorulóknak egy olyan biztonságos, kényelmes tájékozódási rendszert kínálunk, amellyel kényszerű passzivitásukat saját erejükből enyhíthetik, képletesen szólva: kiléphetnek addigi szűk mozgásterükből.

 

Komplex akadálymentesítés

Alapítványunk a hangos-térképezés mellett teljes info-kommunikációs akadálymentesítést (tervezés, kivitelezés) is vállal.
Szövetségre léptünk a szakma legkiválóbb képviselőivel, hogy megbízóink számára teljeskörű megoldásokat kínálhassunk.