Hangostérkép nyitólap

B-A-Z megyei Munkaügyi Központ Kazincbarcikai Kirendeltség térképe

 

Földszint

Az épületbe két egymást követő duplaszárnyas ajtón áthaladva jutunk be.
Jobbra, közvetlenül a belső ajtó mögött gyereksarok van berendezve. Azon túl Információs pult.
A bejárattal szemben 2 információs kioszk található, amelyek előtt székek állnak. Tőlük jobbra, illetve balra is még 1-1 álló információs kioszk helyezkedik el.

Bal szárny

Bejárattól balra kis térség, a bejárati fal mentén széksor található.
A szemben álló bal szélső kioszk mellett balról átjáró nyílik a Közvetítői asztalokhoz.
Az átjáróval szemben kis Váróhelyiség ajtaja nyílik az ügyféltérbe.
Jobbra, az átjáró utáni ügyféltér túlsó oldala mentén haladva először az egymással szomszédos 1. és 2., majd pár lépés után a 3. és 4. Ügyfeles asztala mellett haladunk el. Mindegyik előtt ügyfélszék található.
Ennek az ügyféltérnek a jobb oldalán való haladás nehezített derékmagasságban elő-előugró falrészek miatt.

Jobb szárny

Információs pultot balról kisívben megkerülve átjárón haladunk át. Szemben nyílik a lépcsőház, jobbra tőlünk találhatóak az Ellátási ügyintézők asztalai: közvetlenül az átjáró után, oszlop mellett áll a 12. számú Ügyfeles asztala (EMMA ügyintézés), majd az oszlop után a 11., illetve utána egymás mellett a 10. és a 9. számú Ügyfeles asztala.
A lépcsőház akadálymentes eléréséhez az átjárón áthaladva tovább egyenesen balra-tartással (11 óra irányába) a felfelé menő lépcsősorig.
A lépcsőháztól balra haladva a földszint bal szárnyából már részben feltérképezett ügyféltér túlsó felébe érkezünk. A térségbe lépve, az oszlop mögött találjuk az 5. számú Ügyfeles asztalát, illetve a lépcsőház mögött balra a 6., 7., 8. számú Ügyfelesek asztalait.